Returnare produse

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar cumparatorilor persoane fizice (detalii in O.G. Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative)

Astfel, Cumparatorul are dreptul să notifice in scris Vanzatorul că se retrage dintr-un contract la distanta fara a preciza motivele, in termen de 14 zile incepand din ziua in care Cumparatorul, sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de Cumparator, intra in posesia fizica a produsului.


Plata transportului este suportata de :

1. Laptophome.ro daca :

-produsul este defect

-produsul nu are caracteristicile tehnice specificate

-produsul a fost livrat gresit

2. Client daca :

-produsul a fost comandat gresit

-clientul nu este multumit de produs

-clientul doreste sa trimita printr-un curier preferat, altul decat cel indicat de consultatii Laptophome.ro

-dupa testare am constatat ca produsul nu este defect, are caractristicile tehnice corecte, nu a fost livrat gresit.Produsul returnat trebuie sa fie exact in aceeasi stare in care a fost primit (in ambalajul original, nedeteriorat, cu toate accesoriile, cu etichetele si sigiliile intacte si toate documentele care l-au insotit). Nu se accepta returul produselor asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate, care prezinta urme de uzura sau folosire, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice sau electrice, impreuna cu o copie dupa factura si Certificatul de garantie in original.

Daca produsele livrate au fost insotite de eventuale cadouri, la returnarea produselor trebuie returnate si cadourile respective.

Produsele returnate prin curier nu se vor trimite cu RAMBURS. Returnarea banilor aferenti se efectueaza NUMAI PRIN TRANSFER BANCAR in contul clientului persoana fizica sau juridica indiferent de modalitatea de plata initiala.

Daca trimiteti coletul cu ramburs acesta va fi refuzat pentru ca nu lucram cu bani cash