Cum comand

   Comenzile pot fi lansate prin intermediul site-ului www.laptophome.ro, prin creerea unui cont de utilizator în care este necesar să specificați o adresă de e-mail validă și un număr de telefon la care să vă putem contacta.

   Alegeți produsul dorit, faceți click pe butonul care simbolizează ”coșul de cumpărături” și produsul ajunge în ”coșul de cumpărături”.

   Faceți click pe butonul care simbolizează un ”coș de cumpărături” pentru a vizualiza produsele selectate.

   Pentru finalizarea comenzii este necesar să vă conectați la contul Dvs. de client, specificați adresa de livrare, dacă este alta decât cea înscrisă în cont, specificați datele de facturare, apoi dați click pe butonul ”finalizare comandă”.

   În timpul programului de lucru (Luni-Vineri 10:00-19:00 ,Sâmbătă 10:00-18:00) veți fi contactat telefonic de un operator pentru confirmarea comenzii.

   Puteți solicita informții cu privire la comandă prin telefon.

   Vă notificam prin e-mail stadiul în care se află comanda Dvs..

   Indiferent de datele de facurare solicitate de Dvs., comunicarea se face prin datele Dvs. de contact.

   LaptopHome permite accesul în vederea lansării de comenzi oricărei persoane fizice sau juridice și a altor entități juridice pe site-ul www.laptophome.ro.

   LaptopHome își rezervă dreptul de a restricționa accesul de a lansa comenzi clienților/cumpărătorilor care din motive justificate pot aduce eventuale prejudicii vânzătorului. Clienții/cumpărătorii care au refuzat comenzile solicitate sau au avut activități de natură să afecteze în orice fel LaptopHome, le poate fi restricționat accesul de a lansa comenzi către vânzător fără a aduce la cunoștință celor în cauză această decizie.

   Transmiterea unei comenzi în format electronic prin contul de client din siteul www.laptophome.ro, prin e-mail sau (telefonic) de către client vânzătorului reprezintă acceptul cu privire la toți termenii și condițiile LaptopHome.

   Prin transmiterea unei comenzi clientul acceptă să fie contactat prin orice metodă de comunicare agreeată de vânzător.

   Vânzătorul își rezervă dreptul de a anula (respinge) orice comandă fără a justifica sau anunța această decizie clientului /cumpărătorului a cărei comandă a fost respinsă.

   În situația în care vânzătorul nu livrează (produsele) comandate de client sau comanda este livrată cu întârziere, (nu se livrează în termenul înscris pe site). Clientul nu poate solicita daune de nici un fel de natură.

 

 

  • Comanda telefonică.

   Pentru a efectua o comandă telefonică trebuie să dețineți un cont de client inregistrat în siteul www.laptophome.ro, fără efectuarea înregistrării datelor cu caracter personal în contul dumneavoastră de client , ne aflăm în imposibilitatea de a vă factura și livra produsele comercializate pe site-ul www.laptophome.ro.

   Apelați Nr. de telefon : 0726 580 045 și stabiliți legătura cu un consultant de vânzări.

   Puteți lansa comanda pe baza codurilor înscrise în dreptul fiecărui produs.

 

  • Plata – pentru bunurile /produsele comercializate se face rambues la curier, pentru plata prin bancă contactați telefonic LaptopHome, pentru detalii.

 

  • Transportul produselor la locația solicitată de Dvs. costă 20 lei .

 

  • Termenul de livrare - al produselor comandate este între 1 zile și 2 zile lucrătoare de la lansarea comenzii.