Cum platesc

Pentru bunurile / produsele comercializate se face ramburs la curier, pentru plata prin bancă contactați telefonic LaptopHome pentru detalii.

Clenții / cumpărătorii care lansează comenzi acceptă să platească vânzătorului contravaloarea produselor comandate și contravaloarea transportului produselor. Plata produselor se face la curier în momentul predării acestora .

Suma de plată este înscrisă pe factura fiscală, care însoțește produsele pe întreaga durată a transportului.

Factura fiscală vă este trimisă odată cu produsele comandate și se află in colet lângă produsele expediate.

Societatea de curierat vă emite chitantă fiscală pentru suma încasată de la dumneavoastră.

Prețul produselor este exprimat în Lei și conține TVA. Prețul produselor nu poate fi negociat.

În cazul în care clientul solicită retragerea din contract cu respectarea termenului legal de retragere, vânzătorul se obligă să platească clientului contravaloarea produselor restituite vânzătorului, suma restituită nu poate depăși suma încasată de la client pentru produsul livrat.

Vânzătorul efectuează plata produselor restituite în cel mult 14 de zile de la

primirea produselor în contul bancar indicat de client/cumpărător și confirmare prin email. Plata se efectuează prin virarea banilor în contul indicat de client, după verificarea integrității produselor.

Pentru returnarea produselor se recomandă folosirea societății de curierat cu care a fost efectuată livrarea produselor. Plata transportului produselor o suportă clientul .